Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس، مهدی نقویان مدیرعامل موسسه فرهنگی هنری اندیشه شهید آوینی، امروز سه‌شنبه دهم خردادماه در ابتدای نشست رسانه‌ای این موسسه، ضمن تسلیت حادثه ریزش ساختمان متروپل آبادان و محکومیت رخدادهای هنجارشکنانه اخیر جشنواره کن و مواجهه سیاسی عوامل جشنواره کن با آثار سینمایی، در رابطه با سریال‌های در حال ساخت موسسه فرهنگی هنری اندیشه شهید آوینی در سال ۱۴۰۱ گفت: مجموعا فرایند ساخت ۸ سریال را در ژانرهای مختلفی در سال ۱۴۰۱ دنبال می‌کنیم که این آثار شامل سریال‌های لاجوردی، رویان، گاندو۳، ترور، محرمانه، سرباز کوچک امام، شب دیجور و سپنتا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ژانرهای امنیتی، جاسوسی، علمی، مسئله کرونا و بیوگرافی آثاری را برای تولید در دست کار داریم.

نقویان ضمن اشاره به روند تولید فصل سوم سریال گاندو گفت: در همه دولت‌ها امکان نفوذ وجود دارد، لذا نفوذ در یک دولت بیشتر رخ می‌دهد و در یک دولت کمتر. دولت سیزدهم در تهیه و تولید گاندو حمایت معنوی می‌کند در حالیکه دولت قبل مشکلات و موانعی در پیشبرد پروژه ‌ها ایجاد کرده بود ولی دولت کنونی همراه و رفع‌کننده موانع در روند تولید آثار است. سریال‌سازی مستلزم همکاری نهادهای مختلف است و خوشبختانه در تلویزیون این اتفاق افتاده و «گاندو» سطح سریال‌های جاسوسی امنیتی نزد مخاطبان را بالا برده است. سد تولید آثار امنیتی در تلویزیون با تولید «گاندو» شکسته شد و زمینه تولید این گونه آثار فراهم شد. ساخت آثار، مستلزم همکاری هنرمندان است.

متاسفانه یک حباب مجازی و غیرواقعی وجود دارد که همان جنگ نرم است و مانعی برای تولید آثار امنیتی به حساب می‌آید که سخت‌ترین بخش تولید است که امیدواریم با همیاری و همراهی جامعه هنرمندان برطرف شود.

مینی سریال «ترور»؛ روایتی از ترور نافرجام حاج قاسم

مدیرعامل موسسه فرهنگی هنری اندیشه شهید آوینی در رابطه با آثار نمایشی در دست ساخت این موسسه ادامه داد: مینی سریال «ترور» در ایام سالگرد حاج قاسم آماده می‌شود و داستان آن در مورد یکی از ترورهای ناموفق حاج قاسم در داخل کشور است. این سریال در روند کیفی سازی است و یکی از کارگردانان بنام کشور کارگردانی آن را بر عهده دارد. «ترور» یک مینی سریال است اما با کیفیت سینمایی ساخته می‌شود و با تولیدات معمول تلویزیون فرق دارد.
همچنین سریال «محرمانه» در رابطه با تولید واکسن کرونا و مشکلاتی است که دشمنان در پیشرفت علمی کشور ایجاد می‌کنند. این سریال پربازیگر در ژانر علمی و جاسوسی ساخته شده و کارگردان آن محمود معظمی است.

نقویان ضمن اشاره به وجود برخی هجمه‌ها نسبت به هنرمندان همکار با پروژه‌های موسسه فرهنگی هنری اندیشه شهید آوینی گفت: برخی هنرمندان را تلفنی تهدید می‌کنند و یا در دفاتر سینمایی آن ها را راه نمی‌دهند. گاهی می‌توان سریالی را به دلیل عدم توانایی در جذب مخاطب و هدر دادن پول بیت‌المال مورد انتقاد قرار داد ولی وقتی کاری توان جذب مخاطب را پیدا می‌کند، چرا باید در برابرش قرار گرفت؟! این جو روانی ایجاد شده باعث دوری هنرمندان از آثار تولیدی می‌شود. جامعه هنری، بودجه خود را از نظام می‌گیرد و نیاز به همراهی دو طرفه هنرمندان و نهادهای حکومتی است. تعجب می‌کنم که چرا برخی هنرمندان اعلام می‌کنند که نظام از ما حمایت نمی‌کند در صورتی‌که مثلاً در همه دنیا، هنرمندان مالیات سنگین می‌دهند، اما در ایران هنرمندان از پرداخت مالیات معاف هستند.

ساخت سریالی درباره آسیب‌های اجتماعی در فضای مجازی

نقویان در ادامه ضمن تشریح گفته‌های خود درباره تولیدات در حال ساخت موسسه فرهنگی هنری اندیشه شهید آوینی افزود: مجموعه نمایشی «سرباز کوچک امام» براساس کتاب منتشر شده به همین نام تولید می‌شود. کتابی که رهبر معظم انقلاب اسلامی بر آن تقریظ نوشته و تاکید داشتند که کاری در این خصوص تولید شود. این کتاب سرگذشت نوجوان رزمنده‌ای به نام «مهدی طحانیان» است که به اسارت بعثی‌ها درآمده بود و مصاحبه معروفی با خبرنگار خارجی درباره حجاب انجام داد. آقای محمّدباقر مفیدی‌کیا کارگردان سریال است و فیلمنامه نوشته شده و مراحل بازنویسی آن در حال انجام است.

همچنین سریال «شب دیجور» به نویسندگی «محمّدرضا گوهری» تمام شده که اولین سریال در حوزه آسیب‌های اجتماعی در فضای مجازی و مسائلی مانند طلاق، اعتیاد و دیگر آسیب‌های اجتماعی در فضای محازی است. سریال «لاجوردی» نیز به تهیه‌کنندگی حبیب‌الله والی‌نژاد و کارگردانی امیرعباس ربیعی در ۲۰ قسمت به شکل گروهی نوشته می‌شود. فیلمنامه این سریال در حال تکمیل شده و  آماده تولید در سال ۱۴۰۱ است. سریال «رویان» در حوزه مجموعه‌های دانش بنیان رویان تولید می‌شود که موضوع توریسم پزشکی و علمی از جمله موفقیت‌های رویان است. همچنین بحث جمعیت و ناباروری نیز در این اثر مطرح می‌شود.

سریال «سپنتا» از دیگر کارهای تولیدی موسسه است که درباره اسرای عراقی حاضر در اردوگاه ایران بوده که با برخوردهای خوبی که از طرف رزمندگان ما دیدند، جذب نیروهای ایرانی شدند. «مهدی غفوری» سرپرست نویسندگان است که فیلمنامه آن تهیه شده و به تهیه‌کنندگی فرزاد هوشیار تولید می‌شود.

۲ فیلم سینمایی با حمایت بنیاد سینمایی فارابی ساخته می‌شود

مهدی نقویان درباره برنامه‌های موسسه فرهنگی هنری اندیشه شهید آوینی برای تولید آثار سینمایی، گفت: ۲ فیلم سینمایی با حمایت بنیاد سینمایی فارابی در موسسه فرهنگی هنری اندیشه شهید آوینی ساخته شود. فیلم «۴۴ روز» از کتابی با همین نام اقتباس شده و درباره خاطرات عکاسی به نام «دیوید برنت» است که ۴۴ روز منتهی به انقلاب را از زاویه دید خود روایت می‌کند. همچنین فیلم سینمایی «جنگ ارزی» نیز که داستان آن درباره ارز ترجیحی ۴۲۰۰ تومانی است با حمایت فارابی ساخته خواهد شد.

همچنین مجموعه مستند «کابوس نیمه شب» در ۶ قست از زمان فرار شاه تا مرگ را روایت می‌کند و مجموعه مستند ۲ قسمتی «تختی» توسط آقای جواد خیابانی تولید شده که از زوایای مختلف به مرگ تختی می‌پردازد. در حوزه انقلاب، تولید مجموعه‌ای درباره تسخیر لانه جاسوسی تولید می‌شود. در حوزه تمدن غرب یک مجموعه آماده پخش درباره روسای جمهور آمریکا داریم. در این مجموعه سیاست‌های استعماری و استکباری آمریکا بررسی می‌شود و نشان می‌دهیم که برخلاف نظر برخی، تفاوتی میان دموکرات‌ها و جمهوریخواهان وجود ندارد و آمریکای خوب و بد نداریم و فقط روش‌های آن‌ها متفاوت است.

در ادامه مدیرعامل موسسه فرهنگی هنری اندیشه شهید آوینی در رابطه با تلاش ویژه این موسسه در ساخت آثاری در مورد مسئله همه‌گیری کرونا در کشور گفت: مجموعه ۱۵ قسمتی «شهر» در مورد دعای هفتم صحیفه سجادیه، مستند «نفس‌گیر»، مجموعه «پرستاران»، مجموعه ۲۳ قسمتی موشن گرافیک با موضوع مراقبت‌های بهداشتی درباره کرونا و مستند «مجاهدان سلامت» با موضوع فعالیت‌های جهادی مردم در دوران کرونا ساخته شد.

تولید بازی، کتاب و انیمیشن «گاندو» برای گروه سنی کودک و نوجوان

مدیرعامل موسسه در پاسخ به پرسش خبرنگاران در خصوص فعالیت‌های موسسه در حوزه کودک و نوجوان گفت: بنا داریم بازی «گاندو» را بسازیم. زمان ساخت آن مشخص نیست ولی با چند تیم بازی‌ساز صحبت شده و در حال برآورد قیمت هستیم. بنا داریم که کیفیت بازی «گاندو» به اندازه‌ای باشد که مخاطب آن را بپذیرد و این عزم توسط موسسه وجود دارد. «مهدی نقویان» از تولید انیمیشن «گاندو» هم خبر داد و گفت: انیمیشن «گاندو» با یک فیلمنامه جدید برای کودک و نوجوان ساخته می‌شود. اتفاق عجیبی که در زمان پخش سریال «گاندو» وجود داشت، این بود که طیف جذب مخاطب بین بچه‌های ۸ تا ۱۵ ساله وجود داشت و «محمّد» گاندو قهرمان این طیف سنی بود.

مهدی نقویان با اشاره به برنامه‌ریزی موسسه برای انتشار چند کتاب در سال جاری گفت: چند کتاب را برای انتشار درنظر گرفتیم که هنوز قطعی نشده ولی قرار است کتاب «گاندو» جزو اولین کارهایی باشد که منتشر خواهد شد. این کتاب براساس خاطرات بازجوی اصلی «جیسون رضائیان» نوشته شده و پاسخی به شبهاتی است که درباره واقعی بودن سریال «گاندو» توسط برخی‌ها وجود دارد.

مدیرعامل موسسه فرهنگی هنری اندیشه شهید آوینی ضمن اشاره به انتشار بیانیه‌ سیاسی «تفنگت را زمین بگذار» که چندتن از هنرمندان در روزهای گذشته امضا کرده بودند تصریح کرد: چندتن از هنرمندانی که در پروژه‌های موسسه حضور داشتند پای این بیانیه را امضا کرده بودند و ما احساس تکلیف کردیم و تصمیم گرفتیم با آنها کار نکنیم. این بیانیه‌  مردم را دچار التهاب روانی کرد. هر چند یکی از هنرمندان از امضای خود انصراف داده بود و اذعان کرده بود که تصور نمی‌کرده محتوای بیانیه‌ اینچنین باشد. در جمهوری اسلامی ایران از طرف دولت و حکومت پول به تلویزیون و سینما تزریق می‌شود و حمایت اولیه دولت و حکومت از هنرمندان نگرفتن مالیات است. در حالیکه در سراسر دنیا هنرمندان مالیات‌های سنگین می‌پردازند. به ناراحتی جامعه هنری باید توجه شود ولی اینگونه نباشد که هنرمندان مدام مشغول انتقاد باشند.

هر سریال باید یک بار را از روی دوش نظام بردارد

در پایان نقویان ضمن اشاره به وجود موانع بر سر راه برخی تولیدات گفت: بر اساس همکاری‌های مشترک با صداوسیما تولیدات سریال‌ها را انجام می‌دهیم. اما گاهی برای پخش آثار افرادی مانع می‌شوند و اصطلاحا چوب لای چرخ می‌گذارند. در دولت قبل به جهت اینکه سریال انتقادی بود و مخاطب وسیعی داشت، در مقاطعی چالش‌هایی داشتیم. این موانع را باید از پیش رو بگذرانیم و موانع باعث تعطیل شدن کارها نشود. هر چند به گفته رییس سازمان صداوسیما، هر سریال باید یک بار را از روی دوش نظام بردارد.

شایان ذکر است که در نشست خبری مدیرعامل موسسه فرهنگی هنری اندیشه شهیدآوینی، برنامه‌های آتی این موسسه و گزارشی از عملکرد ۲ ساله این موسسه به اهالی رسانه ارائه شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: گاندو شهید آوینی حاج قاسم بیانیه بنیاد فارابی کودک و نوجوان تولید می شود ضمن اشاره مهدی نقویان تولید آثار سریال ها حاج قاسم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۲۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویکرد ما در حوزه ادبیات کودک و نوجوان حمایت جدی از «تألیف» است

 به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه آیین افتتاح سیو پنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، در جمع خبرنگاران درباره برگزاری نمایشگاه‌های مشترک با کشور‌های دیگرگفت: خب این کار به صورت جدی در حال برگزاری است؛ مدتی پیش به صورت مشترک در هندوستان حضور داشتیم. همکاران من در به صورت سالانه در نمایشگاه های متعددی در عمان، ترکیه و عراق شرکت می‌کنند. متقابلاً ۲۵ کشور در نمایشگاه بین‌المللی تهران حضور دارند و هر سال یک مهمان ویژه هم داریم.

وی اظهار کرد: سال گذشته تاجیکستان مهمان ویزه نمایشگاه بود و امسال هم میزبان کشور «یمن» هستیم. سال آینده هم  کشور دیگر و ناشران خارجی دیگری مهمان نمایشگاه خواهند بود.

وزیر فرهنگ و ارشاد  اسلامی درباره افتتاح کارخانه کاغذ نیز گفت: الحمدلله کار‌های اجرایی این کارخانه تا نزدیک ۹۰ درصد انجام شده و دولت در کنار بخش خصوصی ایستاده است. کارخانه بسیار بزرگی است که هم رییس جمهور و هم خودم از آن بازدید داشتیم و دو هفته پیش آقای احمدوند از این کارخانه بازدید داشت. الحمدلله کار به خوبی جلو می‌رود و ما تلاش می‌کنیم در یکی دو ماه آینده، به افتتاح برسد.

اسماعیلی درباره با اشاره افتتاح یک کتابخانه عمومی در شهر اراک، گفت: حدود ۲۰ درصدی از کار اجرایی مربوط این کتابخانه مانده است و تلاش می‌کنیم با تزریق بودجه تا نیمه دوم سال کتابخانه را افتتاح کنیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره توجه به حوزه کودک و نوجوان نیز گفت: حوزه کودک بخش بسیار مهمی است، چون هم نیاز امروز ماست و هم بیشترین فروش کتاب را هر سال در حوزه کودک و نوجوان داریم، شاید گاهی تا ۲۵ تا ۳۰ فروش ناشران در حوزه کودک و نوجوان است و این  جای کار جدی دارد.در حوزه کودک و نوجوان «تألیف» به  شدت مورد حمایت ما قرار دارد. به دلیل گرانی کاغذ ویژه کتاب‌های کودک و نوجوان و تولید ادبیات دچار مشکل هستیم، اما رویکرد ما حمایت جدی از فعالان این حوزه است که در همین راستا جشنواره ویژه کتاب و کودک و نوجوان را به زودی برگزار می‌کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۲ مطالبه مهم رهبر معظم انقلاب در نمایشگاه کتاب سال گذشته/ نکاتی که نیازمند توجه جدی است
  • آخر هفته‌ای با رنگ تنوع،نشاط و تخفیف در بخش کودک و نوجوان نمایشگاه کتاب تهران
  • رویکرد ما در حوزه ادبیات کودک و نوجوان حمایت جدی از «تألیف» است
  • تولید ادبیات کودک و نوجوان با مشکل روبروست
  • دانشگاه شیراز میزبان نهمین همایش ملی ادبیات کودک شد
  • ‌دانشگاه شیراز میزبان نهمین همایش ملی ادبیات کودک می‌شود
  • «سمفونی بهار» در هلند نواخته می‌شود
  • رویداد‌های باغ هنر در حوزه هنری کودک و نوجوان
  • تمایز «بوم» با دیگر برنامه‌های مشابه چیست؟/ قابی در شأن هنرمندان
  • ۴۰ درصد شرکت‌های خلاق مرتبط به کودک و نوجوان است